За нас

„МЕБЕЛИСС“ е синоним на високо качество, коректно отношение и дизайнерско изпълнение!

Фирмата е с повече от 20 години опит в мебелния бранш. Успехите на „Мебелисс“ се дължат на дългогодишния труд на създателя Богомил Весков Василев – майстор мебелист. От създаването се произвеждат индивидуални дизайнерски мебели било  то за дома, ресторанта или офиса. Производството се извършва в изцяло оборудван за целта цех – с квалифициран екип и дървесина  по БДС. Използват се  екологични и безвредни лакове, байцове и механизми на производители, утвърдени в своята професионална област.

Брандът „МЕБЕЛИСС“ е създаден през 2018 г. за да направи нашите продукти и услуги по-достъпни за Вас и да Ви покаже стремежа ни да използваме най-иновативните и най-оригиналните технологии.

Защо да изберете МЕБЕЛИСС?

Мисията на „МЕБЕЛИСС“ е винаги да се доусъвършенстваме в производството на  луксозни и качествени поръчки от масив, мдф и пдч мебели. Фирмата ни винаги предоставя на клиентите отлична  изработка, комфорт и лукс. За да бъде постигнат този ефект осъществяваме постоянна комуникация с клиентите, уточнявайки и най-малкия детайл. От самото начало работим по установени технологии, за да достигнем високо ниво на продукта, освен това  при желание на клиента можем да поставим електроника в самата мебел – за по-голям комфорт и улеснение на ежедневието.

Фирмата работи с всякакъв вид дървесен материал според желанието на клиента и тъй като всеки вид има различни характеристики, свойства, цветове и шарки, то ние  препоръчваме най-добрия вариант за клиента. Дървесината, която ползваме е сертифицирана по международните стандарти – добре изсушена и с високо качество. Механизмите,  лаковете, грундът, байцът и останалите елементи, които влизат в състава при изработката на мебелите също са на утвърдени марки и по международни стандарти. В „МЕБЕЛИСС“ се занимаваме предимно с проекти на дизайнери и клиенти.

Интересувате се от процеса на работа?

При изпълнението на индивидуални поръчки ние от МЕБЕЛИСС   предлагаме  да ви  изготвим  визуалиационен проект, ако  нямате наличен.  След уточняването и на най- малката подробност,  всичко остава в наши ръце.

„МЕБЕЛИСС“ е синоним на високо качество, коректно отношение и дизайнерско изпълнение!

Cookie settings